Homepage of Emma Klinkenberg Product Design

Previous

News - Previous

16-03-2010Puzzled table naar Salone del Mobile Milaan

The definitieve selectie van de ontwerpers is gemaakt. Emma product design is één van de volgende ontwerpers die deelneemt aan de Tuttobene expositie tijdens de Salone Internazionale del Mobile 2010.
Andere ontwerpers zijn Marianne Kemp, Bo Reudler Studio, KREJCI, Frederike Top, Studio-Re-Creation, Sjoerd Jonkers, Frans Willigers, Marjan van Aubel, EventArchitectuur en Kathy Ludwig & Florian Kräutli.

Meer informatie hierover is te vinden op de Tuttobene 2010 pagina

www.tuttobene.nl

23-01-2010Puzzled table in Weekkrant

De Puzzled table is de laatste tijd op een heel aantal internet blogposts verschenen en kreeg daarnaast een vermelding in diverse Wegener weekkranten die regionaal verspreid worden. Er was een leuk artikel aan dit ontwerp gewijd, klik op de link hieronder om het artikel te kunnen bekijken.

www.deweekkrant.nl

29-12-2009Silver lining necklace in Glamour

Het Italiaanse Glamour magazine heeft in haar laatste nummer aandacht besteed aan de Silver lining necklaces.

www.style.it

17-12-2009Typecal knopen bij Studio Hergebruik

De Typecal knopen worden vanaf heden verkocht bij Studio Hergebruik in Rotterdam. Studio Hergebruik presenteert werk van kunstenaars, vormgevers en ontwerpers uit alle disciplines, die zich op enigerlei wijze toeleggen op hergebruik of recycling van materialen, beelden of concepten.

www.studiohergebruik.nl

30-10-2009Museumnacht 2009

Tijdens de museumnacht op 7 november 2009 zullen de Silver lining kettingen getoond worden in de Waag op de Nieuwmarkt in Amsterdam. Er zal deze avond een Open Design Museum te bezichtigen zijn bij Waag society waarin allerlei ontwerpen te zien zijn die hebben meegedaan aan de Unlimited Design Contest.

www.n8.nl

14-10-2009Publieksprijs Utregse Diezijnrpijs 2009!

Ruim 50 ontwerpers in verschillende disciplines deden mee aan de Utregse Diezijnprijs georganiseerd door de BNO. De Puzzled table heeft na een spannende stemronde de Publieksprijs gewonnen! Het ontwerp is door het publiek uitgekozen als beste ontwerp van de avond.

www.bno.nl/udp

02-10-2009Design Etalageroute 2009

De Typecal knopen zullen getoond worden tijdens de Design Etalage Route van 17 t/m 25 oktober 2009. Tijdens deze route zal er in 100 etalages verspreid over de stad het werk te zien zijn van verschillende Nederlandse ontwerpers. De door mij ingerichte etalage is te bezichtigen op de Kleine berg 38 in Eindhoven.

www.dutchdesignweek.nl

28-06-20091e Prijs Present Time Design Contest!

Gouden plaat 1e prijsEerste prijs gewonnen voor de Neverlution knuffels tijdens de Present Time Design Contest 2009! Het ontwerp is door de jury uitgekozen als beste ontwerp en zal onder 1 van de Present Time brands geproduceerd en verkocht gaan worden in binnen- en buitenland. Klik hier voor het volledige bericht.

www.presenttime.com

Dubbele nominatie Present Time Design Contest08-05-2009

Logo
Present TimeHet ontwerp voor de Neverlution knuffels en het ontwerp voor de Story light leeslamp zijn beiden genomineerd voor de Present Time Design Contest 2009! Op 28 juni zullen alle genomineerde ontwerpers hun werk presenteren en de winnaar zal zijn of haar ontwerp gerealiseerd zien worden onder het label van Present Time.
FILM
News about Emma Product Design Contact Emma Product Design