Homepage of Emma Klinkenberg Product Design

News

NEWS

20-10-2011 Publicatie DADA kunsttijdschrift

Het nieuwste nummer van Kunsttijdschrift DADA staat in het teken van Dutch design. In deze DADA wordt het mooiste, leukste, gekste Dutch design bij elkaar gebracht, van grote namen en aanstormend talent. De Neverlution knuffels hebben ook een plek gekregen in deze bijzondere uitgave.

Download de publicatie als Pdf

www.plint.nl

7-4-2011 Pillow up in Koffietijd

In de Koffietijd uitzending van 7 april 2011 is de ontwerpwedstrijd Re:frame uitgelicht. Als êên van de winnende ontwerpen werden de Pillow up kussens getoond en gedemonstreerd. Klik op de onderstaande link om de uitzending te bekijken.

www.koffietijd.nl

14-3-2011 Publicatie VT Wonen

VT wonen coverIn het magazine VT Wonen van april 2011 worden de Typecal buttons, de Story light en de Rewood plantenbak onder de aandacht gebracht in het artikel over recyclen.

Download de publicatie als Pdf

www.vtwonen.nl

8-10-2010 Pillow up op Dutch Design Week

De Pillow up kussens zullen van 23 t/m 31 oktober 2010 getoond worden tijdens de Dutch Design Week in het Klokgebouw te Eindhoven. Ze vormen samen met een heel aantal andere ontwerpen de RE:FRAME expositie die is ontstaan naar aanleiding van de RE:FRAME ontwerpwedstrijd. De Pillow up kussens hebben hierbij de 2e Prijs gewonnen.

www.dutchdesignweek.nl

24-09-2010 2e Prijs RE:FRAME ontwerpwedstrijd

Voor de RE:FRAME ontwerpwedstrijd zijn ontwerpers uitgenodigd om met een verrassend ontwerp te komen gemaakt van oude reclame- en steigerdoeken. De Pillow up kussens zijn speciaal hiervoor ontwikkeld en dit ontwerp heeft de 2e Prijs gewonnen. Als onderdeel van de Dutch Design Double / Inside Design 2010 is er een tentoonstelling van de ingezonden ontwerpen gerealiseerd.

Download de publicatie als Pdf

www.60layersofcakefoundation.com

28-08-2010 Typecal buttons in Pop up store Ruhr 2010

Bezoekers aan de culturele hoofdstad van 2010, het Duitse Ruhrgebied, kunnen in de Pop up store terecht voor allerlei bijzondere ontwerpen van Nederlandse bodem. Onder de naam GastGastgeber treedt Nederland op als gastheer tijdens Ruhr 2010. Curator Judith ter Haar richt voor GastGastgeber een tijdelijke winkel in met Nederlandse ontwerpers die op de meest uiteenlopende wijzen in hun werk hergebruik centraal stellen. Het winkelinterieur wordt ontworpen door Rogier Martens.

www.nl-ruhr.de

13-06-2010Silver lining op International Design Festival Berlin

Tijdens de DMY, International Design Festival 2010, heeft Premsela samen met Waag society een aantal (Un)limited Design activiteiten georgniseerd om te laten zien welke mogelijkheden open technologie en productievormgeving te bieden hebben. Een van de activiteiten was de (Un)limited Design Expo waar onder andere de Silver lining kettingen te zien waren.

www.dmy-berlin.com

08-04-2010Connecting the dots magazine

Het magazine Connecting the dots toont alle presentaties van Nederlandse ontwerpers tijdens de Salone del Mobile in Milaan. Het magazine bevat naast een omschrijving van alle Nederlandse presentaties, verschillende kaarten waarop de Nederlandse exposities te vinden zijn. Connecting the dots doet in Milaan ook dienst als gids en biedt de lezer tevens een aantal artikelen over design in Nederland en daar buiten.

www.thedots.nl
bowl ice
News about Emma Product Design Contact Emma Product Design